Installeer nu onze app!
Installeer nu onze app!
Tik op en dan 'Zet op beginscherm'

Autocenter Oss al ruim 24 jaar ervaring als universeel autobedrijf

 

Autocenter Oss is een bij de BOVAG aangesloten autobedrijf uit Oss waar u terecht kunt voor al uw auto-gerelateerde zaken.

In de afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in de in- en verkoop van scherp geprijsde auto’s. De medewerkers van Autocenter Oss kunnen allen terug vallen op hun jarenlange ervaring binnen de autobranche. Hun uitgebreide netwerk zorgt ervoor dat u altijd verzekerd bent van een eerlijke auto tegen een scherpe prijs.

De auto’s die wij te koop aanbieden aan onze particuliere klanten zijn rechtstreeks afkomstig van de grotere dealerbedrijven dan wel leasemaatschappijen. Alle door ons verkochte auto’s worden compleet en professioneel gepoetst en met een geldige APK afgeleverd.

Omdat wij graag op een eerlijke en correcte manier zaken doen zijn wij aangesloten bij Stichting Nationale Autopas. De door ons aangeboden gebruikte auto’s worden allen met Nationale Autopas afgeleverd.

 

Nieuw pand!

Bij deze delen wij graag mee dat wij per 2 december 2021 zijn verhuisd naar de Lichtstraat 21A in Oss. 
Vanwege de verhuizing kan het zijn dat wij telefonisch minder goed bereikbaar zijn. Het advies is om een mail te sturen naar info@autocenteross.nl. Wij nemen dan snel contact met u op.
Wij hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen in onze nieuwe showroom!