Installeer nu onze app!
Installeer nu onze app!
Tik op en dan 'Zet op beginscherm'

BOVAG Garantie

 

Op zoek naar zekerheid bij de aanschaf van uw auto? Dat krijgt u met BOVAG Garantie!

Occasions die verkocht worden met BOVAG Garantie worden tot 6 maanden erna voor onze rekening hersteld, indien er zich gebreken voordoen die op het moment van aankoop niet waarneembaar waren. De garantie dekt zowel de kosten van de onderdelen als de benodigde arbeid. Het gaat alleen om problemen die al bestonden op het moment dat de auto werd verkocht en om de onderdelen en accessoires die toen op de auto zaten, plus de gebreken die tijdens de garantieperiode door normaal gebruik zijn ontstaan.

Iedere auto met BOVAG Garantie wordt aangeboden met een Nationale Auto Pas. De hierop geregistreerde kilometerstand is betrouwbaar. De BOVAG Garantie kan worden verleend op gebruikte auto’s die minimaal 4.500 euro kosten. Ook op occasions waarvan de aanschafprijs op minimaal 35 procent van de oorspronkelijke cataloguswaarde ligt kan BOVAG Garantie worden verstrekt.

Nieuw pand!

Bij deze delen wij graag mee dat wij per 2 december 2021 zijn verhuisd naar de Lichtstraat 21A in Oss. 
Vanwege de verhuizing kan het zijn dat wij telefonisch minder goed bereikbaar zijn. Het advies is om een mail te sturen naar info@autocenteross.nl. Wij nemen dan snel contact met u op.
Wij hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen in onze nieuwe showroom!