Installeer nu onze app!
Installeer nu onze app!
Tik op en dan 'Zet op beginscherm'

Maatregelen Coronavirus! (COVID-19)

 

Ook wij volgen de richtlijnen van het RIVM omtrent het Coronavirus. Om u zo goed en veilig mogelijk van dienst te kunnen zijn bij het kopen van uw auto denken wij graag met u mee. We gaan hier serieus mee om en gaan er van uit dat ook u deze maatregelen in acht neemt.

Klik hier om de maatregelen te zien die wij hebben genomen.

 

Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

 

In de afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in de in- en verkoop van scherp geprijsde auto’s. Tevens kunt u bij ons terecht voor betaalbaar onderhoud aan de door u bij ons aangekochte auto. De medewerkers van Autocenter Oss kunnen allen terug vallen op hun jarenlange ervaring binnen de autobranche. Hun uitgebreide netwerk zorgt ervoor dat u altijd verzekerd bent van een eerlijke auto tegen een scherpe prijs.

 

Waarom zou u een occasion kopen bij Autocenter Oss

 

1) Altijd garantie!
Alle Autocenter Oss occasions boven de €4500,- worden standaard geleverd met onze eigen ACO garantie. Daarnaast heeft u de mogelijkheid de garantie te verlengen naar 3 maanden of 6 maanden BOVAG garantie.

2) Autohistorie bekend!
Wij leveren uitsluitend auto’s waarvan de complete onderhoudshistorie bekend is. Daarbij letten wij op dat de onderhoudsbeurten op tijd en volgens voorschriften zijn uitgevoerd.

3) Gegarandeerde kilometerstand!
De kilometerstand van een Autocenter Oss occasion is gegarandeerd correct. Omdat wij graag op een eerlijke en correcte manier zaken doen zijn wij aangesloten bij Stichting Nationale Auto Pas (NAP). De door ons aangeboden gebruikte auto’s worden allen met Nationale Autopas afgeleverd.

4) Volledige controle!
Al onze occasions worden vooraf zowel technisch als optisch gekeurd en geprepareerd! Onze occasions staan dus garant voor kwaliteit en zekerheid en zal u veel kilometers rijplezier geven.

5) Nette aflevering!
Wij leveren al onze auto’s af in showroomstaat met natuurlijk een geldige APK! Met een lekker kop koffie en een prettig informerende gesprek zorgen wij ervoor dat u met een gerust gevoel de weg op gaat.

 

kantoor
Nieuw pand!

Bij deze delen wij graag mee dat wij per 2 december 2021 zijn verhuisd naar de Lichtstraat 21A in Oss. 
Vanwege de verhuizing kan het zijn dat wij telefonisch minder goed bereikbaar zijn. Het advies is om een mail te sturen naar info@autocenteross.nl. Wij nemen dan snel contact met u op.
Wij hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen in onze nieuwe showroom!