Vertrouwd geld lenen tegen de beste voorwaarden!

 

“Ik zal nooit een financiering voor mijn auto aangaan”, is een veel gehoorde kreet op verjaardagen en partijen.

Laat u zich vooral niets wijs maken, want circa 80% van alle Nederlandse autobezitters heeft de auto geheel of gedeeltelijk gefinancierd. De aanschaf van een auto is kostbaar en voor veel mensen biedt een financiering uitkomst. Juist omdat veel mensen voor een financiering kiezen vinden wij duidelijke en eerlijke informatie belangrijk. We houden daarom onze kennis up-to-date en blijven op de hoogte van nieuwe producten op de financieringsmarkt. Zo bent u verzekerd van het best mogelijke aanbod!

Voor alle duidelijkheid: wij hebben geen financieel belang bij het afsluiten van een financiering. Ons doel is goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs, waarbij we onze klanten zoveel mogelijk service willen verlenen. Een juist gekozen financiering is hier onderdeel van.

Om u een idee te geven van de maandlasten hierbij enkele voorbeelden:

Het verdient aanbeveling de mogelijkheden van verschillende kredietverstrekkers te vergelijken. Wij hebben goede ervaringen met Santander. Zij hebben veel ervaring en zoeken voor u de beste persoonlijke lening, doorlopend krediet of zakelijke financiële lease. Als u bij ons een auto koopt brengen wij u in contact met hen. Samen met u bekijken zij welke financiering het beste bij uw situatie past. Er wordt u een duidelijk voorstel gedaan. Als de uitkomst van de acceptatieprocedure positief is kan de lening worden afgesloten.

Wij hopen u met deze service van dienst te zijn.

Nieuw pand!

Bij deze delen wij graag mee dat wij per 2 december 2021 zijn verhuisd naar de Lichtstraat 21A in Oss. 
Vanwege de verhuizing kan het zijn dat wij telefonisch minder goed bereikbaar zijn. Het advies is om een mail te sturen naar info@autocenteross.nl. Wij nemen dan snel contact met u op.
Wij hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen in onze nieuwe showroom!