logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Over ons

Over Autocenter Oss

Autocenter Oss is een bij de BOVAG aangesloten familiebedrijf waar u sinds 1995 terecht kunt voor al uw auto-gerelateerde zaken. In de afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in de in- en verkoop van jong gebruikte occasions. 

De medewerkers van Autocenter Oss kunnen allen terug vallen op hun jarenlange ervaring binnen de autobranche. Hun uitgebreide netwerk zorgt ervoor dat u altijd verzekerd bent van een eerlijke auto tegen een reële prijs.

De auto’s die wij te koop aanbieden zijn selectief en zorgvuldig uitgekozen.  Alvorens wij een auto inkopen is de complete historie en de afkomst van de auto bekend. Hierin zijn wij heel erg transparant richting de klant. 

Alle door ons verkochte auto’s worden compleet en professioneel gepoetst en met een geldige APK en garantie afgeleverd.

Ons verhaal

In 2022 zijn wij verhuisd naar een nieuw bedrijfshal  waar wij de beschikking hebben over een 750 m2 moderne showroom. U treft  hier  een constant wisselend aanbod van jonge auto’s die netjes staan gepresenteerd. Voordat de auto’s in de showroom komen te staan worden ze in onze moderne werkplaats uitgebreid technisch gecontroleerd en professioneel gepoetst.

Ons aanbod kenmerkt zich door een mix van jong gebruikte auto’s die compleet onderhouden zijn en zich onderscheiden door de rijkheid van opties.

Voor iedere doelgroep hebben wij wel een auto staan dat aan specifieke wensen voldoet. Indien wij een betreffende auto niet op voorraad hebben, dan gaan wij graag voor u op zoek.

Graag tot ziens in onze showroom!

dienstenimg
whatsapp.svgWHATSAPP ONS!
Morgen Internet – Zorgeloos Light website